IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

2 месеца след бебето – Вероника Стефанова на Седмицата на модата в Милано

29 септември 2021 09 00

Моделът е в перфектна форма

БГНЕС

Вероника Стефанова дефилира и тази година на Седмицата на модата в Милано. Българката, която представи България на Мис Свят през 2017 г., е в перфектна форма само два месеца след раждането на второто си дете.

Още преди да кацне в италианския град, моделът се отбеляза от Летище София. По-късно пък се разходи из града, който я посрещна с мрачно време.

„Създайте си живот, за който нямате търпение да се събудите“, написа българката, показвайки снимки от Миланската катедрала, пред която позира.

Мис България сподели и кадър, на който е по бельо и мрежесто парео в черно, с които най-вероятно е дефилирала по време на шоуто на Mad Mood – платформа, даваща шанс за изява на млади дизайнери (от страната и чужбина) по време на Седмицата на модата.

Вероника Стефанова стана майка за втори път в началото на юли тази година, като по-голямата ѝ дъщеричка е на две години. По всичко личи, че тя се е разделила с излишните килограми по време на бременността и няма търпение да работи на модния подиум както преди.

През 2019 г. българката се прибра от Милано с приза за най-добър модел по време на Седмицата на модата. Тогава тя бе избрана за лице на линията на дизайнерката Таня Ян. Преди това тя имаше участие и на най-голямата седмица на модата в Азия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари